Zorn Brick hentede 62.500 svenske kroner

0

I dagens indledende V75 afdeling på Jægersro, var der dansk på anden og tredjepladsen. Det betød, at de danske aktive i dette løb, kunne hjemtage fine 93.500 sek.

Hans Henning Kristoffersen ejede/trænede Zorn Brick (Gentle Star) havde ikke de bedste forudsætninger, men på trods af dette kunne den evnerige hest tage en flot andenplads i selskab med Ken Ecce.

En indsats, der blev kontakt belønnet med 62.500 sek.

Søren Johansson havde i samme løb hyret svenske Jörgen Sjunnesson til at køre Ahsoka T. Dream (Hand Glider), og dette resulterede i en tredjeplads og 31.000 sek.

Løbet kan ses her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.