Rafolo med norsk V75 sejr

0

Arne Svenningsen opdrættede Rafolo (Love You) vandt i dag et V75 løb i Norge. Den Sigbjørn Kolnes trænede 10 åring, tog således karrierens 27. sejr.

Eirik Høitomt var manden i sulkyen, og han gav Rafolo et løb i fjerde par udvendigt undervejs. I sidste sving sendte den norske topkusk Rafolo afsted i eget angreb. Her måtte man helt ud i fjerde spor, men alligevel var der stor fremdrift i Rafolo.

Rafolo kunne via en god afslutning ramme målstregen først i tiden 1:13,9a/2100 meter.

Der var 70.000 norske kroner for sejren.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.