Optakt til Skive

0

Det er et godt og interessant program, der venter i aften, når Skive åbner op for årets første løbsdag. I den foregående sæson hentede Morten Friis championatet blandt trænerne.

Der skal afvikles et V65 og et V4 spil.

Jeppe Juel har fået tændt niårige Shaggy, som imponerede stort i seneste start. Det er en hest, der tidligere har startet året fremragende for derefter at miste lidt lysten sidenhen. Hvis Jeppe Juel kan holde lysten og moralen op på Timberland sønnen, så kan denne gå en interessant sæson i møde.

VM Viking Cup har efterhånden holdt topform længe, og i dag har man fundet en god opgave til den starthurtige hest. Det blev senest til en andenplads trods en rejse som den første i andet spor, og VM Viking Cup viste, at den kan andet end kun at gå i spids. Vi tror på VM Viking Cup, kan vinde indenfor V4 og V65 spillet.

Vi kunne finde flere formtoppede heste at fremhæve. Vi kan nævne Axe Brogård/Bent Svendsen, Celine D/Jeppe Juel og Harley Boko/Johnny Jørgensen. De nævnte kan alle være heste, der er værd at have med på sine spilsystemer i aften.

V65 forslag
2-3-7-8-9
4
3-5-6-8
2-4-5-7
1
2-4-6
Pris: 240 kr.

V4 forslag.
3-5-6-8
2-4-5-7
1
2-4-6
Pris: 96 kr.

Et baneprogram kan hentes her.

Chancevurderingerne kan hentes her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.