Nu bliver det V75 igen for Cash Valley

0

Som vi naturligvis kunne oplyse i aftes vandt Cash Valley og Jens Simoni i aftes i Kalmar. En herlig sæsondebut, og træneren er da også velfornøjet.

”Det var en dejlig start på året, fortæller Jens Simoni. Han havde et god tilbud på papiret, men alle løb skal jo køres først. Cash Valley vandt nemt. Det bliver V75 for ham næste gang, som han jo har prøvet før. Vi skal til Kalmar igen lørdag den 27. januar, beretter Jens Simoni.

Cash Valley skal dog forinden besøge en travbane under løb.

”Han skal med ind til Lundens løb i morgen og hyldes som Årets sejrshest, siger Jens Simoni.

Hyldesten sker efter andet løb.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.