Mads Hviid Nielsen kåret

0

I aftes kunne Mads Hviid Nielsen lade sig kåre som årets lærling på Solvalla. Mads H. Nielsen er i det daglige ansat hos Peter G. Norman.

I fjor blev det til 30 sejre, og denne sæson er startet forrygende med to sejre i blot tre køreture. Han er en af Danmarks mest lysende talenter, og man må håbe, at Dansk travsport på et tidspunkt kan tiltrække det store talent, når han tager trænervejen.

Solvalla lavede dette fine opslag omkring kåringen i aftes.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.