Flotte præstationer i Skive

0

Maria Dueholm Svendsen og Valiant Dalimo indledte løbsdagen i Skive ved at vinde efter en stærk præstation.

Valiant Dalimo forlod tredje par udvendigt, og blev sendt frem udvendigt på den førende Alf Østervang. Maria Dueholm Svendsen satte tryk på den førende i et forsøg på at overtage føringen. Det lykkedes dog ikke, og i stedet fik vi en herlig duel.

De øvrige deltagere kom ikke ind i dette løb, og de to forreste forlod ud på sidste langside de øvrige med mange meter. Maria Dueholm Svendsen kunne afgøre ved opløbets start, og det var således tredje sejr indenfor de seneste fire starter for Valiant Dalimo.

Maria Dueholm Svendsen har startet året flot, og sejren i dag var den fjerde i træk. Løbet kan ses her.

Celine D efter god afslutning

Jeppe Juel kunne i den første V65 afdeling køre først over målstregen med Celine D (Great Challenger), som via en god afslutning kunne tage tredje sejr i træk.

Den Kaj Jensen opdrættede hoppe, fik et godt løb i andet par udvendigt, og ved opløbets start sendte Jeppe Juel sin hest afsted i angreb. Celine D sjuskede lidt i travet, men blev flot assisteret af Jeppe Juel, som kunne tage sæsonens sjette sejr.

Løbet kan ses her.

Moliere efter stærk indsats

Familien Svendsen havde en god dag i Skive, da Bent Svendsen i V65-2 kunne følge op på datterens sejr i det indledende løb.

I dagens fjerde løb tog Jeppe Juel spids med Shaggy, og dette med Speed A Bærs som den nærmeste. Den førende ekvipage afviklede de første 500 meter i 14 tempo.

Bent Svendsen tog initiativ med Peter Jensen trænede Moliere. og havnede udvendigt på den førende Shaggy. De to nævnte heste så på sidste langside ud, som om de skulle gøre op om sejren.

Den er stærk, denne Moliere, og denne kunne ved indgangen til opløbet afgøre til sejr. Vi så en stærk afslutning fra Rolf Jørgensen bag Believe It Or Not, som kunne tage andenpladsen.

Løbet kan ses her.

Den tredje til familien Svendsen

I dagens femte løb havde flere kuske interesse i at nå spidsen, og slutteligt tog Bent Svendsen spids med spilfavoritten Axe Brogård, og denne kunne afvikle de første 500 meter i 14. tempo.

Bent Svendsen lykkedes med at dæmpe tempoet, og ingen ville frem og ofre sig. Det betød, at Axe Brogård kunne nå 1000 meters noteringen i 17 tempo.

Der blev spænding om udfaldet, da Jeppe Rask udnyttede open stretch, men en kort galop kort før mål betød, at denne ødelagde sine chancer for en top to placering.

Axe Brogård sejrede og tog således tredje sejr i træk. Løbet kan ses her.

Bette Nock trods udvendig rejse

I dagens V65-4 fik vi Bette Nock på vinderpladsen efter en tiltalende præstation.

Det var fra start af Bent Svendsen, der strøg til spids med Lisa Marie E P. Den førende fik Backup som den nærmeste og som den første i andet spor havnede Bette Nock med Jeppe Rask.

Bent Svendsen afviklede 1000 meters mærket efter 16. tempo. Det var et tæt samlet felt, der gik ud på sidste omgang. Den førende fik Bette Nock helt frem til sig, og samtidig forsøgte Birger Jørgensen med spilfavoritten Counterstrike.

Bette Nock og Jeppe Rask kunne ned igennem opløbet afgøre til egen fordel efter en fin indsats.

Løbet kan ses her.

VM Cup efter taktisk løb

Dagens største V65 favorit, var VM Viking Cup, som igennem længere tid har vist topform.

Søren Johansson kunne sende favoritten til spids, og straks forsøgte man at dæmpe tempoet. De første 500 meter blev afviklet efter en 14. notering.

I andet par udvendigt så Brixton fin ud, og hvad kunne de andre. De første 1000 meter blev afviklet i 18. tempo, og der skulle således være masser af kræfter i behold hos dagens deltagere.

Vi fik en hastig afslutning, hvor VM Viking Cup kunne afvise alle angreb.

Løbet kan ses her.

Frozen i herligt væddeløb.

Den afsluttende V65 afdeling, var et løb for klasse et. Der var desværre afbud fra Stand And Deliver og White Russian, hvilket gjorde at kun seks heste var til start.

Jeppe Juel og Jeppe Rask havde begge interesse i at køre spids, og den duel vandt O´Grady. Marc Bæk Nielsen kom fremad og overtog spidsen. Det betød, at man fik en 500 meters passering på 1:09.

Der skete virkelig noget i dette løb, da Jeppe Juel overtog spidsen med 1000 mters noteringen. Der var igen føringsskifte, da Frozen igen overtog spidsen.

Sikke et væddeløb, og trods kun seks heste fik vi et fremragende væddeløb. Rocky P H og Michelle Mønster kom tæt på til sidst. O´Grady blev forsøgt via open stretch, men Frozen kunne nå målstregen først.

Løbet kan ses her.

Billedmateriale afventes…

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.