Tre heste på Bornholm trænerskiftes til Lunden

0

En trio heste skifter nu miljø fra Bornholm til Lunden. Træner Alex Haagensen overtager på søndag træningen af Bent Dahl ejede hestene Faith Hornline og Von Gladiator.

”Er stoppet som selvstændig minkharmer og har fået job, kan derfor ikke nå at træne hestene når det bliver tidligt mørkt, fortæller Bent Dahl.

Træner Ulrik Christoffersen er i færd med at gøre boks klar til Call Annbirchador, som har åbnet karrieren med to sejre i syv starter.

Calvin Capar-sønnen har hidtil været trænet og kørt af forældrene Lise Henriksen og Kenn Christoffersen, men nu har hestens ejere og opdrættere Hanne & Jørgen Hermansen fået mod på at prøve hesten i regi Ulrik Christoffersen.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.