Sikke et blogteam!

0

Travet.dk har samlet tre interessante og velkendte navne indenfor Dansk Travsport. De kommende ni mandage, vil de give deres meninger og holdninger til kende i hver deres blog.

De tre herre er alle hesteejere i Dansk Travsport, og har stor indsigt i dansk travsport. Det tre herre er Peter Rudbeck, Jesper Nielsen og Michael Thorup.

Michael Thorup i den blå hat ved siden af Casino Gardenia – Foto Hesselborg Foto

Den kommende mandag starter Jesper Nielsen, og vores tre skribenter skriver samlet tre indlæg hver over de kommende ni mandage.

Peter Rudbeck, Jesper Nielsen og Michael Thorup har frie hænder til at skrive, og fra vores side bliver der ikke sat restriktioner eller rettet i de tre herres materiale.

Jesper Nielsen til venstre for Amazing Dynamite – (Foto: Ole Hindby)

Den første er Jesper Nielsen, og han er både opdrætter og hesteejer. Jesper Nielsen ejer blandt andet Amazing Dynamite, hans eget opdræt Darling Dynamite, og samtidig blev det til flere auktionskøb i 2017, hvor hestene Brave Sensation og Epic (videoen) blev indkøbt,

Jesper Nielsen har også en del af en række anpartsprojekter hos Anders F. Jensen og Ken Ecce.

Til dagligt driver Jesper Nielsen virksomhederne EDC Hedehusene og EDC Vallensbæk.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.