Så har Takethem sat kursen mod Paris

0

For et øjeblik siden rejste landets hurtigste travhest nogensinde mod Frankrig og Paris. Takethem mod start i millionløbet Prix de Belgique i overmorgen søndag. Hestens til dato hårdeste opgave, langt hårdere end rekoerdløbet i Elitloppet sidste forår.

Takethems oppasser Camilla Juul har kollega Jens de Rosche med som medchauffør. Løbet vises på søndag på hestens hjemmebane i Lunden, i banens sportscafe.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.