Paw og Mads sejrede

0

I formiddags var der, løb på den svenske bane Romme, og her kunne Paw Mahony og Mads Hviid Nielsen sejre en enkelt gang.

Paw Mahony sejrede med den 4-årige hoppe Jatzy Jazz (Nu Pagadi), der sejrede for anden gang i kun tre starter. Jatzy Jazz blev ind i første sving kørt til front, og sidenhen så ekvipagen sig ikke tilbage.

Vindertiden blev 1:17,7a/2140 meter. Der var 30.000 skr. i førstepræmie.

Løbet kan ses her.

Mads Hviid Nielsen med årets anden sejr

Mads Hviid Nielsen fortsætter de fine takter fra seneste sæson, og står allerede noteret for to sejre i blot tre starter. I dag sejrede Mads Hviid Nielsen med italienske Ryan Kronos (Varenne).

Mads Hviid Nielsen gik med i et angreb på langside, og ind i sidste sving lod Mads Hviid Nielsen sin hest gå. Ryan Kronos kunne via en god afslutning sejre i tiden 1:14,1a/2140 meter.

Løbet kan ses her.

Der var 30.000 skr. i førstepræmie.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.