Optakt til Aalborg

0

Baneprogram til Aalborg.

I eftermiddag er der væddeløb i Aalborg, hvor man skal have afviklet ni løb. Et V5 og et V4 spil skal afvikles, og en af dem spillerne måske skal sætte sin lid til, er The Las Cola og Flemming Jensen.

The Las Cola starter i dagens femte løb, hvor hesten starter med nummer fire. Det er en hest, der jagter sin tredje sejr på stribe, og i dag er startsporet bedre end ved de to seneste starter.

Vi fik en kommentar fra Hussein Kassir i går, og han sidder bag en af de formodede værste konkurrenter i form af Simoni Speedy:

“Hun hostede senest, da hun kom ind efter løbet og var selvfølgelig svag den dag. Ejeren har behandlet hende siden seneste start, og melder alt ok til denne start. Jeg håber, at hun kan være blandt de tre første, fortalte Hussein Kassir til Travet.dk.

Vi tror på, at man kan bygge sit V5 og V4 forslag op omkring The Las Cola denne eftermiddag.

The Las Cola – Hesselborg Foto

Et V5 forslag kunne se sådan ud. Det er et V5 spil, der tager sin start ved 2. løb.

2-3-4-6-7
2-3-4-5-9
2-5-6-9-10
4
1-3-8
Pris: 375 kr.

V4 Spillet tager sin start ved 4. løb, og Travet.dks forslag ser således ud.

2-5-6-9-10
4
1-3-8
1-2
Pris: 60 kr.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.