Der er brug for flere heste

0

Torsdag aften afholdt Dansk Hestevæddeløb informationsmøde på Fyens Væddeløbsbane, hvor direktør Henrik Friis fortalte vidt og bredt om alle de mange nye ændringer og tiltag, der er gjort i forbindelse med liberaliseringen af spil på heste.

“Det er suverænt det bedst besøgte informationsmøde, vi indtil nu har afholdt”, lød det fra Henrik Friis til de 102 fremmødte tilhørere.

Der var ikke uventet stor spørgelyst. Men det overordnede indtryk var, at Henrik Friis’ gennemgang af såvel de organisatoriske og politiske temaer, samt de mere lavpraktiske ting med spillet, den nye TV-kanal “Fast Track” og meget andet, gav alle de fremmødte grundige og fyldestgørende informationer, så mange af de spørgsmål, som nogle måske havde inden mødet, de blev besvaret i løbet af aftenen.

Også Fyens Stiftstidende var på plads, hvor avisens hestesportsmedarbejder Jesper Mads Eriksen dækkede mødet. For anden gang på 14 dage var Odense-sektion prydet af et foto fra Fyens Væddeløbsbane på forsiden af sektionen suppleret af en reportage på side to og tre. Download artiklen i PDF-format her:

Travet.dk har fået denne skrivelse tilsendt fra Fyens Væddeløbsbane.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.