Cash Valley imponerede

0

Jens Simoni er for få minutter siden kørt først over målstregen med Cash Valey (Running Sea) på Kalmar. Den Stald Johannelyst ejede. Cash Valley fortætter således sit imponerende sejrsgennemsnit.

CashValley havde inden i dag vundet 11 af karrierens 17. starter og sæsondebuterede således i dag. Jens Simoni overtog spidsen med ca. 650 meter kørt af løbet.

Jens Simoni sad hele tiden og orienterede sig over skulderen og havde alt under kontrol. Det skal blive interessant at følge Cash Valley i 2018, for den vokser med opgaverne

Vindertiden i dag 1.15,7/2140 meter auto.

Der var 35.000 skr. i førstepræmie.

Løbet kan ses her.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.