Anders Pedersen topscorer på hjemmebanen

0

Aalborg-træneren Anders Pedersen tog sæsonens første sejre, da han indledte løbsdagen i Aalborg ved at vinde de første to løb.

De to sejre betyder, at Anders Pedersen har en sejrsprocent på 40, og at han har været i præmierækken i fire af fem køreture i år.

Den norskopdrættede Spicy Shot (Ens Snapshot) indledte løbsdagen. Det er en veludseende femårig hoppe, der i dag blev fremvist. Spicy Shot blev sendt til spids ved indgangen til løbets andet sving.

Anders Pedersen forlod feltet i sidste sving og kunne køre den, John Nielsen trænede hoppe til klar sejr i tiden 1:19,1v/2140 meter. Spice Shot bliver interessant at følge i dens kommende starter.

Løbet kan ses her. 

Hesselborg Foto

Anders Pedersen var også på pletten i dagens 2. løb, hvor vinderhesten hed Aquador (Buvetier D´Aunou). Det var en sejr, der overraskede spillerne, da Aquador kunne vinde til mere end 14. gange indsatsen.

Aquador fik et løb serveret i fjerde par indvendigt undervejs, for derefter at søge ud i banen på sidste langside. I sidste sving måtte Anders Pedersen ud i fjerde spor, og trods dette kunne Aquador slutte bedst af.

Vindertiden for Aquador blev 1:18,5v/2140 meter.

Løbet kan ses her.

Vi noterede os.

Hesselborg Foto

At vi forleden fik en god udmelding fra Emil Henriksen omkring Beckmann Åstrup. Emil Henriksen meldte ud at han troede på vinderchance, og hvis spidsen blev nået, så kørte han der. Det var netop scenariet i dagens løb, hvor Beckmann Åstrup kunne tage sin tredje sejr i træk, efter at have ført hele løbet igennem.

Løbet kan ses her.

Hesselborg Foto

Pernille Lassen Munch tog årets første sejr med Nicoline Elmegård. Den årgang 2000 fødte Pernille Munch Lassen, har således vundet løb i hver sæson, hun har haft licens til de store heste.

Alle dagens repriser kan findes på dette link.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.