Kan Valiant Dalimo og Maria Dueholm Svendsen fortsætte?

0

Skiverytteren Maria Dueholm Svendsen sluttede sidste sæson fremragende af, da hun kunne vinde sine seneste fire ridt.

Lørdag gælder det, et ridt på formtoppede Valiant Dalimo, der har vundet to af sine seneste tre løb. Det var også blevet til en topplacering senest på Åby, men her ødelagde en galop chancerne.

Maria Dueholm Svendsen udtaler sig således om lørdagens start:

“Han starter for første gang i autostart i monté, men det tror jeg umiddelbart ikke bliver noget problem. De to gange jeg har redet ham, har han været fantastisk fin, og ikke været træt over mål på trods af, at han selv gjorde det hårde arbejde i begge starter.

Sidst på Åby hoppede han i mål som 1er eller 2er, men han var nok lige meget hvad kommet ind på en 16-tid, og det tror jeg også han kan gå på lørdag.

Jeg tror helt klart, vi er mellem de første, og han skal være en vinderchance, hvis han er som de andre gange, jeg har redet ham – og det tror jeg han er. Jeg glæder mig i hvert fald til turen,fortæller Maria Dueholm Svendsen.

Maria Dueholm Svendsen fik licens  2015 og allerede i hendes første start kunne hun ride først over målstregen. Maria Dueholm Svendsen har de seneste to år redet med Travet.dks logo på bukserne, og sidste år kom lillesøster Camilla (billedet nederst) ligeledes med.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.