Hussein Kassir er optimistisk

0

En af sportens lysende talenter er Jockeyen Hussein Kassir. I morgen sidder Hussein Kassir i sulkyen bag Simone Speedy (Trophy Catch), som sidste sæson vandt to sejre.

“Hun hostede senest, da hun kom ind efter løbet og var selvfølgelig svag den dag. Ejeren har behandlet hende siden seneste start, og melder alt ok til denne start.

Jeg håber, at hun kan være blandt de tre første, fortæller Hussein Kassir til Travet.dk.

Hvilket udstyr kommer Simoni Speedy i?

“Jeg går ud fra, at hun går i normalt udstyr, hvilket betyder et åbent hovedlag. Det bliver måske uden alle fire sko denne gang, fortæller Hussein Kassir.

Hussein Kassir er årgang 1997, og vandt otte løb sidste år. Det er det største antal sejre på et enkelt år, siden Hussein Kassir fik licens.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.