Camilla Juul: Han er vel forberedt

0

I dag kom den endelige startliste til Prix de Belgique, der køres den 14. januar.

Her skal den Oe Berg Thomsen opdrættede From Above søn forsøge at kvalificere sig til Prix d’Amerique. Det kræver en placering mellem de tre første, og det kan i sig selv blive en stor opgave.

I går kunne vi fortælle, at Jens de Rosche og Camilla Juul tager mod Frankrig fredag, og Travet.dk fangede i dag, Camilla Juul for en kommentar.

“Det bliver vildt spændende, men også en stor og hård opgave, som han kommer på. Han er forberedt, som om at han skulle starte hele tiden.

Det har vi været nødt til, og ellers har vi bare kunne vente og se, om han kom med. Han er således forberedt optimalt, fortæller Camilla Juul.

Startlisten til søndagens løb kan ses her.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.