Inspirations dag med Ryan Zinglersen for Skive Travs trænere.

0

Tirsdag eftermiddag var Skive Travs trænere samlet til info om det nye år, ideer til forbedringer på Skive Trav samt indlæg fra Ryan Zinglersen (liga håndboldtræner og coach for cykelholdet, Team ColoQuick).

Han lagde stor vægt på, at selvom man er konkurrenter på håndboldbanen, på cykelholdet eller på travbanen, er der mange ting, man kan samarbejde omkring og derved udvikle sig. Et spændende indlæg med ting til eftertanke, skriver man på Skive Travs Facebook side i dag.

Ryan Zinglersen gav eksempler fra sin håndbold og cykel verden, og mange ting giver god mening – også i travverdenen. Derudover var det ideer til, hvordan vores donation på kr. 500.000 kunne bruges bedst muligt i forhold til tilskuer og de aktive.

Der var en meget positiv stemning på mødet, og alle gik fra mødet med lidt ekstra, fortæller Steen B. Nielsen i en tilsendt mail til Travet.dk

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.