Camilla og Jens rejser med Takethem på fredag

0

Arbejdsbierne Camilla Juul og Jens de Rosche rejser fredag til Paris med Takethem for deltagelse i millionløbet Prix de Belgique. Efter Planerne følges de tre ikke hjemad.

”Jens flyver til Danmark mandag morgen, mens jeg forbliver, fortæller Camilla Juul.

Hendes far Steen Juul blev opereret i dag, og det øger kun arbejdspresset på trænerdatteren, som på imponerende vis har udviklet sig år efter år. Hun byder således velkommen til en ny kunde i butikken, Mikkel Hove, den nye ejer af derbytoeren Bali.

”Han kommer og ser Bali i morgen, erklærer Camilla Juul.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.