Bandit A. P sejrede på Bjerke

0

Niels Jørgen Jensen opdrættede Bandit A P (Pine Chip) er for få minutter siden løbet først over målstregen på Bjerke Banen.

Bandit A P indledte karrieren i Skive hos Morten Juul, før den i 2017 blev solgt. Dagens sejr var den første siden salget til Norge og den anden i karrrieren. Den femårige vallak trænes af Lars Raaum.

I en meget snepræget bane i Bjerke havnede Bandit A P udvendigt på den førende, men blev afløst. Jørn Morten Kvikstad og Bandit A P fik således en fin rejse rundt i andet par udvendigt.

Morten Kvikstad sendte Bandit A P afsted igennem tredje spor inden sidste sving. Her arbejdede hesten sig fremad til en kort sejr.

Der var 24.000 norske kroner for sejren (vindertiden ikke tilgængelig endnu)

Løbet kan ses her.

Stutteri Shadow
Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.