Favoritspillet hest debuterer i nyt regi på søndag

0

To gange har nu fireårige Væinø været bragt til start, begge gange favoritspillet til henholdsvis 17:10 og 24:10, men begge gange med galop til følge og nul kroner på kontoen.

Timo Nurmos opdrættede Væinø kom derfor på salgslisten, og blev handlet, og i forbindelse med handlen skiftede Væinø træner fra Jeppe Juel til Alex Haagensen.

”Væinø har været her i nogle uger nu, og bliver startmeldt i dag til Lunden på søndag, beretter Alex Haagensen. Han gik arbejde i lørdag inden i Lunden, 1.24/2000 meter med 20 sidste kilometer, med kræfter sparet. Fulgtes med Avatar Accelerator.

”Øvelsen for mig består først og fremmest at køre Væinø fejlfit. Det er ikke sikkert det lykkes, beretter Alex Haagensen.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.