Henrik Friis: Ikke kostet omsætning

0

I går bragte vi en skrivelse omhandlende manglende spilboner ved løbene på Fyens Væddeløbsbane. Den skrivelse har vi fremlagt for Direktøren af Dansk Hestevæddeløb, Henrik Friis.

Travet.dk modtog i går flere opkald, fra de fremmødte på Fyens Væddeløbsbane, som gjorde opmærksom på, at der ikke var, spilboner i restauranten og ved de almindelige borde i spillehallen.

Vores skrivelse i går, har givet anledning til dialog på de sociale medier, hvor en af skrivelserne går på, at det uden tvivl har kostet omsætning, at der manglede spilboner. Den opfattelse deler Henrik Friis, dog ikke.

“Det var korrekt, at der her i ”åbningsweekenden” var et begrænset antal kuponer. Der opstod nogle logistiske udfordringer.

Det vil der dog være rettet op på i næste weekend.

Det ser dog ikke ud til, at det havde effekt på totalomsætningen over de 3 dage, der totalt var 20% over 2017 tal, dvs. en stigning fra 6,1 mio.kr til 7,4 mio. kr. Dertil kommer omsætning på faste odds, skriver Henrik Friis i en tilsendt mail til Travet.dk.”

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.