Er din Dantoto forhandler der stadig 3 eller 6 måneder?

0

Der bliver sandsynligvis længere mellem Dantoto boderne i fremtiden.

Travet.dk har de seneste døgn foretaget en rundspørge hos flere af landets Dantoto forhandlere. Her har vi haft en god og konstruktiv dialog.

Vi har foretaget vores rundspørge grundet henvendelser fra vores læsere, som har hørt, at Danske Spil næsten har halveret provisionen til forhandlerne pr. 1 januar 2018.

Og hvor mange Dantoto boder vil der så være tilbage om få måneder?

Foto Hesselborg Foto

I øjeblikket koster det os penge at holde åbent med de nye takster, siger en af de forhandlere, som Travet.dk har talt med, og som ønsker at være anonym, men fortæller til Travet.dk.

“Det er korrekt, at Danske Spil har tæt på halveret vores provision pr. 1. januar 2018 og personligt, holder jeg meget af væddeløbs sporten, men har været i dialog med kollegaer i branchen, som alvorligt overvejer at lukke for spil på heste i deres butik, grundet nedsættelsen af provisionen”

Der skal ses på provision igen, og gerne hurtigt, meddeler flere forhandlere overfor Travet.dk. det er simpelthen ikke rentabelt at have Dantoto i butikken, når man eksempelvis. får 3 % af indskuddet på vinder, plads, komb, tvilling og trio spillet, hvis de er spillet i DK. Før fik vi 7 % på trio spillet, og mellem 5 og 5,3 på resten.

Og underligt nok får vi, så 4 % af de tilsvarende spil former til udenlandske løb…

Det skal også med, at før vi så får noget, skal der også betales en serviceafgift på 170 kr. om ugen til Danske Spil! (dækker over leje af udstyr og service).

Fortjenesten er faktisk bedre på at sælge tobak, end den er på at sælge spil på heste, som det ser ud lige nu, og der er væsentligt mindre arbejde med at sælge tobak, end der er med at sælge spil på heste, fortæller man til Travet.dk.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.