John Gommans vil lære af Jeppe Juel

0

Jeppe Juel stalden har en passagerer mere med på hjemrejsen end udrejsen til Lundens sæsonpremiere søndag den 14. januar.

”Jeg skal på en uges studieophold hos Jeppe Juel, fortæller den sejrsvante amatørkusk John Gommans. Det er vigtigt at forny sig og lære mere her i livet, så jeg glæder mig til opholdet, beretter John Gommans.

Hollandskfødte John Gommans har været med i topstriden de senere år om amatørchampionatet på Bornholms Brand Park. Toer i både 2016 og 2017, men etter i 2015.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.