Fin sport i Aalborg

0

Tiltalende indsats af Cæsar Spin

Allan Kristensen indledte løbsdagen i Aalborg, og gjorde dette ved at vinde med 4 årige Cæsar Spin, der efter flere føringsskift i løbet blev kørt til spids.

Det her er en fin Love You søn, og sejren var aldrig i fare for den, Stutteri Rævekilde ejede hest. Det er Pia Kristensen, der har opdrættet Cæsar Spin, der i dag vandt i tiden 1:17,9a/2140.

Emil Henriksen med tredje i træk

Hesselborg Foto

Emil Henriksen startede året, som han sluttede det. Den årgang 1994 fødte Aalborg, amatør kunne vinde første afdeling af V5 med familien Henriksens egen hest, i form af Beckmann Åstrup (Turbo Sund).

Beckmann Åstrup kunne uden de store problemstillinger tage spidsen af løbet, og da flere af konkurrenterne samtidig galoperede i løbet, så var der dækket op for Beckmann Åstrup.

I sidste sving takkede Beckmann Åstrup for selskabet, og denne kunne vinde sikkert i tiden 1:17,4a/2140 meter.

The Las Cola med anden i træk

Hesselborg Foto

Flemming Jensen var i V5-2 gjort til 16 for 10 favorit med The Las Cola (Love You), og denne kunne tage efter en fin indsats vinde for anden gang i træk.

Det var fra start af Kenneth Andersen og Athene P P, der sad i spids, og denne ekvipage kunne se favoritten, The Las Cola angribe på første langside.

Flemming Jensen overtog spidsen op mod 1000 meters noteringen, og trods Stella Quick/Søren Klitgård hele tiden gav The Las Cola, en match, så var det The Las Cola først på målstregen i tiden :1:17,1/2140 meter.

Axe Brogård har ramt topformen

Hesselborg Foto

I vores optakt til i dag, havde vi skrevet et par linjer om Axe Brogård (S J’s Photo) og Bent Bent Svendsen. Det var en optimistisk Bent Svendsen, som inden dagens løb havde udtalt sig til Aalborg banen.

I dagens løb tog Axe Brogård til spids ind i første sving, og Axe Brogård afviklede de første 500 meter i 15 tempo. Flemming Jensen tog initiativ og kom fremad med Yankee Lane, som blev forsøgt mod spids.

De to førende tog livtag på hinanden, og det lykkedes Bent Svendsen at svare Flemming Jensen ud. Den tempostigning gav spredning i feltet, og kunne de andre så noget?

En god afslutning fik vi af Act Cool/Kaper K. Andersen, der på den konto nåede andenpladsen. Det var dog Axe Brogård, der kunne vinde for anden gang i træk.

Vindertiden blev 1:16,9a/2140 meter

Tidligere salgshest vandt

Hesselborg Foto

Jeppe Juel kunne sejre med Shaggy (Timberland) i V5-4. Det er en hest, som Hasse Juel investerede i, kort efter, at hesten var annonceret til salg. Det skulle ikke gå mere end en time fra hesten blev annonceret til salg til hesten var solgt.

Det var fra start af Rene Kjær, der tog spids med starthurtige Thisismylife, som i sin ryg fik Universale. De første 500 meter blev afviklet i 11 tempo. Jeppe Juel tog initiativ og gik ud som den første i andet spor med Shaggy.

Den førende var særdeles gålysten, og de første 1000 meter blev afviklet i 13 tempo. Det betød, dog intet for Shaggy, som hele tiden arbejdede sig nærmere den førende. Vi fik en god opløbsduel, hvor Shaggy kort før mål kunne afgøre til egen fordel.

Twigs Briard bliver interessant fremover

Hesselborg Foto

Sensation til spids, og denne fik på første langside Pantin udvendigt for sig. Rene Kjær kørte til spids med Pantin efter ca. 800 meters kørsel. Den førende galoperede, og så var dennes chancer væk. Det betyder også, at to af de tre heste vi pegede på i dag ødelagde sine chancer ved galop.

Jeppe Juel trykkede kom fremad og overtog pidsen med Twigs Briard. Flemming Jensen kom fremad som den første i andet spor med Picasso S, der fik Frozen med i ryggen.

Twigs Briard havde dog kræfter i overflod i dag, og denne kunne afvise alle angreb. Det var karrierens tiende sejr for Scarlet Knight sønnen, der trænes af Peter Jensen.

Vi noterede også

Jeppe Juel tog denne løbsdag tre sejr og gjorde dette i træk. En god start på årets danske løb for Aalborg træneren, der samtidig ligger sig i spidsen på banens liste over oftest sejrede kuske i år.

Der sættes kryds udenfor Trine Bendtsen trænede Act, Cool, som denne dag leverede en af dagens bedste afslutninger. Det rakte til en andenplads, og den er værd at notere sig til næste gang. I dag stod hesten spillet til over 27 gange i vinderspillet.

Vi havde ikke samme held og dygtighed som de foregående dage på vores spilforslag, da to af tre heste galoperede kort efter start. Det ødelagde chancerne for succes. Den eneste af vores spilforslag, der var fejlfri, gik hjem i form af pladsspillet på Rock On. Den gav 2,52.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.