Den svenske krone falder og falder

0

Det er ikke så sjovt for dansktrænede heste at deltage i løbene i Sverige som det har været. I Tarok-tiden kostede en svensk krone over 1,40 i dansk mønt.  Fra årsskiftet har hovedforbundet DTC sat en svenske krone til rekordlave 0,7455 mod 0,7611 på samme tidspunkt i fjor.

Der skal virkelig en god præmie til for jyderne og fynboerne, hvis de skal bruge broerne til at komme til Sverige. Storebæltsbroen tur/retur og Øresundsbroen tur/retur.

Den norske krone er heller ikke ligefrem til jubeldans. DTRC har sat den til 0,76096.

Den danske valuta er i den grad kongen i den skandinaviske valuta.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.