Zorn Brick sejrede

0

Det blev til en enkelt dansk sejr til formiddag, da Ken Ecce kunne køre først over målstregen med Hans Henning Kristoffersen, trænede Zorn Brick (Gentle Star).

Zorn Brick blev kørt til inderbanen i dagens løb, og havnede undervejs i tredje par indvendigt. Ken Ecce udnyttede konsekvent pladsen, der kom ind i sidste sving. Her rykkede man Zorn Brick fra tredje par indvendigt til andet par udvendigt.

Zorn Brick kunne via en god afslutning sejre i tiden 1:12,6a/1640 meter.

Løbet kan ses her.

De danske kuske hentede flere gode placeringer i dag.

Nicolaj Andersen hentede en andenplads bag Delantero, og en tredjeplads til Bølle Gardenia.

Jørgen Lorentzen hentede en andenplads bag Keycard. Team Ecce hentede en tredjeplads med Nature Brodda samt andenpladser til Quantum Glider og Vilavaldi. Søren Johansson trænede Ahsoka T Dream hentede en andenplads ved dagens løb.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.