Preben Sørensen sælger følhoppe

0

Vi har i dag fået en følhoppe ind og den hårdt satsende opdrætter Preben Sørensen. Det drejer sig om hoppen Boutique Madame (Buvetier D´Aunou – Mascarade).

Den firårige hoppe har en bror i Norge, der er millionær, fortæller sælger overfor Travet.dk. Det er muligt at læse mere om hoppen på dette link.

For mere information, kan Preben Sørensen kontaktes på telefon: 40 98 62 44

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.