Jens Simoni indleder starten af 24. december i Sverige

0

Lunden-træneren Jens Simoni indleder de første timer af den 24. december på de svenske motorveje. Det fordi han i aften er til start i V75-spillet med egnetrænede Cash Valley.

Løbet er programsat til klokken 20.37.

»Den bliver langt over midnat inden vi er hjemme«, fortæller Jens Simoni her til morgen. »Det tager i hvert fald fem timer at køre strækningen. Og Cash Valley skal også lige tisse af inden vi kører fra banen«, fortsætter Jens Simoni.

»Det er en oplevelse at være til start i V75, og ejeren glæder sig voldsomt. Vi tager det som en oplevelse«, beretter Jens Simoni. »Jeg vælger helt sikkert at tage det med ro indledningsvis, for opløbet på Axevalla er langt, så jeg vinder ikke fra spids«.

»Jeg sætter mig i andet spor hvor jeg jo er fra start med nummer to, og håber på tredje eller fjerde par udvendigt. Modstanden er stenhård, det er hans hårdeste modstand hidtil, men jeg ved, jeg har en god hest. Det bliver spændende«, sammenfatter Jens Simoni.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.