Sejr til far og datter

0

Ved dagens løb i Aalborg var der sejr til både far og datter, da først Bent Svendsen kunne køre Axe Brogård til sejr, og i det efterfølgende løb kunne datteren Maria Dueholm Svendsen ride først over målstregen med Valiant Dalimo.

Bent Svendsen var offensivt indstillet bag Axe Brogård, som kunne tage spids i en 11 åbning. Axe Brogård var særdeles velgående, og det hårde udgangstempo kom ikke til at sidde i benene til sidst.

Den femårige Henning Olesen opdrættede vallak, takkede for selskabet ind i sidste sving og vandt ganske enkelt i tiden 1:16,4a/2140 meter.

Datteren Maria Dueholm Svendsen var som indledningsvis fortalt på pletten i det efterfølgende løb. Det var fjerde ridt i træk, at hun kunne forlade en væddeløbsbane, som vinder.

Maria Dueholm Svendsen redt et taktisk klogt løb på ryggen af Valiant Dalimo, som fik et løb i ryggen på den længe førende Missing Link. Det store talent ventede med at sætte angrebet ind til sidste langside, og Valiant Dalimo svarede for den skønne rejse.

Valiant Dalimo sejrede ganske let i tiden 1:17,9v/2140 meter.

Skøn reklame for vores medie, som jo står skrevet på Maria Dueholms ridebukser

Vi noterede også

Jeppe Juel kunne denne fredag tage to dagssejre, og den ene var med, tilbagevendte Boris Simoni, der ikke har startet siden 18. september 2016, hvor hesten startede i kriteriumsprøven, som Bad Moon Rising vandt.

Aalborg træneren kørte et rygløb med den veludseende Ready Cash søn, der fik marchordre ved indgangen til opløbet. Her afsluttede Boris Simoni bedst af og vandt i tiden 1:16,4a/2140 meter.

Den 1994 fødte. Emil Henriksen vandt for første gang siden 2014. Emil Henriksen kunne køre først over målstregen hele to gange denne fredag eftermiddag. Det skete bag henholdsvis Beckmann Åstrup og Livi Giggs. En god sæsonafslutning for Aalborg amatøren.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.