Hornbäckens Lina sælges

0

Den 6 årige hoppe Hornbäckens Lina  (Andover Andover) sælges.

Hesten vandt i oktober karrierens første sejr i karrieren, da den var først på stregen på Mantorp. Det er en hoppe, der har gjort 13. starter i karrieren og aktuelt står den med en indtjening på 39.400 skr.

Det er blevet til en første og en tredjeplads i årets fire starter. Hesten trænes for tiden i det svenske hos Katarina Aurell Laursen.

Transport til Åby, Halmstad eller Jägersro kan fixes mod betaling.

Pris 25.000 skr.

Kontakt Jens Laursen på telefon +46702394953, for mere info.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.