»Det er kanon stort«

0

Onsdag aften vandt danske Mads Hviid Nielsen en af karrierens største sejr, da han både vandt indledende afdeling og finale i Travrondens Guldklocka på Solvalla-banen i Stockholm.

I indlendede afdeling sejrede den unge dansker med Pasi Aikio-trænede Toreador (Zola Boko), mens det blev til en flot finalesejr med Svane Båth-trænede Louie Brodde (Muscles Massive).

»Det er kanon stort. Det var to heste, der var gjort klar på dagen og de var en fornøjelse at køre«, forklarer en forståelig glad Mads Hviid Nielsen med oplevelsen på behørig afstand.

»Det giver meget positiv omtale, og det er jo stort at få sit navn op blandt de, dygtige kuske som har vundet det før mig«, erkender danskeren, der nu blander dig blandt de store svenskere.

På trods af sejren er Mads Hviid Nielsen ikke klar til at træde ind i de selvstædiges rækker.

»Det har jeg ingen planer om på nuværende tidspunkt. Det må vi se i fremtiden«, siger Mads Hviid Nielsen, der med gårsdagens to sejre nu har vundet hele 30 sejre i indeværende sæson

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Født 1980 i Hvidovre. Begyndte som freelancemedarbejder på Væddeløbsbladet i 1998, og har blandt andet leveret tekst og billeder til mediet. Sidenhen er det blevet til udarbejdelse af flere hjemmesider for trænere, stutterier mv., ligesom det også er blevet til opgaver i forbindelse med DRs trav- og galopudsendelser. Blev 1. juni 2017 tilknyttet som skribent travet.dk.