VM Viking Cup sejrede enkelt

0

Søren Johansson har igennem flere sæsoner rost den 6 årige VM Viking Cup, der for lidt siden tog karrierens 24. sejr. Det skete på den svenske derbybane Jægersro.

Det var en Billund træner, der hele aftenen har været stor fokus på, og flere gange i løbet af aftenen har Søren Johansson og VM Viking Cup været nævnt i udseendelsen fra ATG.

VM Viking Cup tog enkelt spids, og afviklede de første 500 meter efter en 10. notering. Rene Jonassen havnede udvendigt på VM Viking Cup bag The Great Elkær.

Der var stor respekt for den danske storfavorit, og denne kunne dæmpe til 1:14,5, for 1000 meters mærket. Der var ingen, der ville frem og udfordre Søren Johansson/VM Viking Cup.

Den førende lignede en rund million på sidste langside og ind op, opløbet kunne ingen gå helt frem til VM Viking Cup, der sejrede ganske enkelt i tidsnoteringen 1:13,2/1640 m. Auto.

Søren Johansson fortalte efter løbet til ATG:

– Jeg fik enkelt spids, og på hans gode dage er der ikke mange, der tager spids fra ham her. Han er rigtig hurtig fra start. Han har et godt væddeløbshoved og har god fart i kroppen

Jeg ser ham som en næsten komplet hest, fortalte Billund træneren til ATG.

Løbet kan ses her.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.