Fortsætter Maria fredag?

0

Maria Dueholm Svendsen har leveret nogle flotte ridt den seneste tid, og det har udmøntet sig i tre sejre i træk. Når Aalborg fredag afvikler væddeløb, er den talentfulde rytter på startlisten.

Det sker på ryggen af Valiant Dalimo, som Maria Dueholm Svendsen red til sejr senest. Til Travet.dk fortæller Maria Dueholm Svendsen:

– Jeg håber på en god afslutning på året, og synes, opgaven ser fornuftig ud på papiret. Har jo mødt. den formodede værste konkurrent i Wishmeluckviola senest, hvor vi formåede at ramme målstregen først.

Maria Dueholm Svendsen har reddet mere end 50.000 kroner ind i år.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.