Paw Mahony med nyerhvervelse

0

Travronden.se fortæller i dag, at Paw Mahony har modtaget syvårige Part Nan Angelen (Love You), som kommer fra Robert Bergs træningskvarter.

Part Nan Angelen er vinder af 11 af 47 starter og står aktuelt med 660.200 skr. på præmiekontoen. I sidste sæson blev det blandt andet til en V75 sejr i regi Robert Berg.

Tilgangen til Paw Mahony betyder, at den danske Årjäng træner har 21 heste på hans træningsliste ifølge Travsport.se.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.