Hans Ulrik Kristensen sælger ud

0

Skive-amatøren Hans Ulrik Kristensen skal i januar gennemgå en operation, hvor han skal have et nyt knæ. I den forbindelse er størstedelen af staldens heste til salg, og kan ses i denne skrivelse.

Hans Ulrik Kristensen meddeler overfor Travet.dk, at han, aktuelt står og mangler en staldansat, så hvis man skulle have mod på dette, så kan man kontakte hovedpersonen selv på det indsatte telefonnummer, som er 40 20 85 65.

Vi starter med en DM vinder fra i år på salgsmenuen. Der er tale om årets DM vinder Zico CC, som er en Gotlandsrus med flere fine meritter. Det er en hest, der vandt senest i Billund.

Tidligere i år lavede Skive Folkeblad blandt andet denne skrivelse, hvor Zico CC indgår. Det er en hest, der er prissat til 50.000 kroner, og DM. vinderen kan også klare sig i udenlandsk konkurrence.

Broadcast

Den firårige Broadcast (Double Player) sælges for 15.000 kroner. Det er en hest, der var ude på en håbløs bane senest, så den start kan man glemme oplyser sælger.

Broadcast kan køres af alle og hesten står noteret for 10. starter og med en lav præmiesum bør denne kunne være attraktiv.

Allineedislove

Foto – Flemming Andersen

Allineedislove (Double Player) har sejret i tre gange i 22 starter. Har gået i løsdrift det seneste 1.5 år grundet en ledbåndsskade, men er scannet i orden.

Det er en hest, der har enorm kapacitet fortæller sælger. Pris på Allineedislove er 10.000 kroner.

Amazing Queen

Foto Ole Hindby

Katapultstarteren, Amazing Queen, sælges ligeledes. Der er tale om en hest, der er startklar, og hvis hestens point rækker, så starter hesten den 24/12.

Med sin starthurtighed og gode svingteknik ville denne passe perfekt til en mindre bane, som eksempelvis Bornholm, hvor sælger tidligere har solgt til med succes.

Pris: 25.000 kr.

Alberte mols (Solgt)

Alberte Mols (Double Player) vandt sidste år Hoppe Derby Consolation for Jeppe Juel på Charlottenlund Travbane, og kommer til at tjene penge fremadrettet også.

Er startklar om en månedstid, oplyser sælger. Der er tale om en hest, der går stabile 14, 15 og 16 tider.

Pris: 25.000 kr.

Doubles Diva

Den 2-årige Double Player hoppe Doubles Diva sælges. Der er tale om en hoppe, som trænede efter 1:25 i sommers, og som gjorde dette på en enkelt måde.

Har haft lidt skæve vækstperioder, og har derfor haft fri i et par omgange. Hesten er motionstrænet og tegner lovende.

Pris: 30.000 kr.

Double Player

Double, Player sælges, ellers udlejes.

Kontakt sælger for yderligere info

To hingsteplage

De to hingsteplage, Forgettherest, og Frederik, sælges ligeledes.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.