Endnu en Danske Spil-medarbejder til Dansk Hestevæddeløb

0

Dansk Hestevæddeløb har igen forstærket organisationen med en medarbejder hentet hos Danske Spil. Svenske Patrik Arvastsson følger såkaldt i ryg på Kjeld Busk, og bytter Korsdalsvej i Brøndby ud med Dansk Hestevæddeløbs kontor i Lunden.

»Jeg har haft otte dejlige år hos Danske Spil. Nu er tiden kommet til nye udfordringer«, siger Patrik Arvastsson. »Jeg har sidste arbejdsdag hos Danske Spil den 27. december«, beretter Patrik Arvastsson, som fortsætter bibeskæftigelsen på Jägersro.

»Jeg er totoforstander på Jägersro til galopløbene, og arbejder også inde bagved til travløbene«, siger den meget afholdte svensker.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.