Axel Jacobsen får formiddagskaffen på Halmstad

0

Lunden-træneren Axel Jacobsen er her til formiddag på plads, når Halmstad afvikler væddeløb. Det sker indenfor V4 spillet, hvor Ila Håleryd starter.

Axel Jacobsen starter jævnligt på de svenske løbsdage, og her har man hentet gode præmiekroner igennem efterhånden mange sæsoner. Den fireårige Conway Hall hoppe har fire sejre i karrieren, og i dag gælder opgaven spor 10 i det 1640 meter lange løb.

Peter Untersteiner i dag Gunner Christiansen opdrættede Bronson, som jagter karrierens første sejr. Bo Jondahl opdrættede Black Beluga, starter i niende løb for Søren Boel, og her er udgangspunktet spor fire.

Dagens løb kan følges via Dantoto/Racing Live.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.