Max Nielsen med årets første sejr

0

Den tidligere travtræner Max Nielsen tog sæsonens første sejr, da han kunne vinde med Ole & Christoffer Wessing, ejede Cash Heaven.

Cash Heaven fik serveret et afventende løb, men på flot vis fandt Max Nielsen plads til at sende sin hest afsted igennem tredje spor som løbet, skulle afgøres.

Max Nielsen har med dagens sejr været i præmierækken med hans seneste fire køreture, og Max Nielsen er fortsat en fornøjelse at skue i en sulky. Han kører desværre ikke så mange løb længere, og dagens start var blot nummer 14 i år.

Max Nielsen er født i 1956 og var i hans storhedstid en af de førende på Charlottenlund Travbane. Han havde i mange år en fantastisk god statistik med hopperne og derfor var ordene ”hoppernes Max eller Den lille Max med den store virkning” ofte ord, der blev sendt i hans retning.

I dag kunne kan køre Cash Heaven til karrierens første sejr.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.