Lars lykke præsenterede fin nyerhvervelse

0

Dagens staldskrig på Charlottenlund Travbane var uden sammenligning Dorthe Lykke, trænede Melis Akema. Der gik gode meldinger på den femårige hoppe, som i dag gjorde første start i dens danske regi.

Melis Akema leverede i dag en strålende indsats efter en ikke ubetydelig galop fra start af. Melis Akema kunne på trods af dette komme stærkt tilbage og kunne tage andenpladsen i det 2500 meter lange løb.

Dagens kusk, Lars Lykke var også tilfreds med indsatsen, og til Travet.dk, fortæller han:

-Jeg er enig i jeres vurdering, og jeg synes også hun leverede en fin indsats. Hun var lidt dum i munden op til bilen og fik en ærgerlig galop. Det var en galop, hvor vi tabte mange meter, men hun leverede en god ophentning.

Vi skal eksperimentere lidt med forspændingen til næste start, fortæller Lars Lykke søndag aften.

Melis Akema bliver et godt tilskud til klassen på Charlottenlund Travbane. Det var en særdeles tiltalende præstation, som hesten leverede i dag.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.