Jens de Rosche også med på turen til Paris

0

Camilla Juul Nielsen er ikke alene på turen med Takethem til Paris. Kollega Jens de Rosche er også med i transporten, fortæller Jens de Rosche på vej til Frankrig.

»Det kan kun lade sig gøre fordi vi har gode hjælpere i stalden«, beretter nordjyden.

Løbet med Takethem i overmorgen køres klokken 13.47, og vises direkte på DanToto Racing Live.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.