Den glædelige historie rammer også TV Midtvest

0

I går kunne vi bringe historien om Kresten Færch, der besluttede sig for at donere hele 500.000 kroner til Skive-Trav. En fantastisk flot gestus, og denne historie er nu også havnet i TV Midtvest.

Det var Skive Trav, der meldte ud på de sociale medier, at de havde modtaget dette pengeløb og den historie, tillod vi os her på vores medie at henvise til.

Det er en fantastisk historie om en trofast travgæst, som gerne vil bakke op om sin lokale bane på sine ældre dage. I artiklen, medvirker Steen B. Nielsen, og han fortæller, blandt andet at han lige måtte ned og sidde, da han hørte beløbet.

En af opgaverne for Dansk Hestevæddeløb er at udbringe kendskabet til hestesporten. En sådan historie, som denne er oplagt at fodre de danske medier med, så vores fantastiske sport ikke kun får spalteplads for de mindre positive ting.

TV Midtvest, er det eneste medie, der har bragt historien, men man kan håbe, at flere medier eventuelt bliver serviceret. Sportens officielle samarbejdspartner ville være oplagt med deres potentielle besøgstal, at få formidlet en sådan succeshistorie ud på.

Vi har deltaget i møde med Dansk Hestevæddeløb, og på daværende tidspunkt havde man en mailliste på mere end 40 danske medier, som man kunne servicere. Enhver, der følger med i sportens verden, ved også, at trods medierne bliver fodret, så er det ikke altid, at ens materiale kommer med.

Historien fra Skive, må man som mindst forvente, er sent rundt til de mere end 40 danske medier. Dansk Hestevæddeløb har ikke fundet plads til historien på deres medie, og det kan man med rette stille sig undrende overfor!

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.