Fine løb i Billund

0

Som tidligere fortalt blev der i formiddag afviklet væddeløb i Billund.

John Køhler indledte dagens løbsdag ved at vinde med Marete, og Børge Bossen ejede Haha Ha (Adrian Chip). Den fireårige hest kunne dermed notere sig for karrierens første sejr, da denne kunne føre fra start til slut.

Ens Snapshot sønnen Pardo Snapshot var tilbage på vinderpladsen, og dette var således karrierens 8. sejr for den tiårige Bo Vindbjerg ejede hest. I år er det således blevet til fem sejre i sæsonens 13. starter.

Vi noterede også:

Foto – KM FOTO

Jeppe Juel kunne køre først over målstregen med Chaplin (Leonardo Grif), der via en god afslutning over de sidste par, hundrede meter kunne tage karrierens første sejr.

Jørn Borch opdrættede Aros Line (Great Challenger) kunne notere sig for sæsonens tredje sejr, da Birger Jørgensen tidligt var offensivt indstillet og sendte den femårige Aros Line til spids. Den har tidligere kæmpet som en løve fra selv samme position, og i dag kunne Aros Line også afvise konkurrenterne.

Kent Friborg sørgede for en overraskelse, da han kunne vinde med Bella Princess (Made Unbeatable), der rekordforberede med mere end et sekund, da denne kunne vinde karrierens første sejr. Det skete i karrierestart nummer 8, og blev en realitet via en god afslutning.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.