Delicious One efter klog kørsel

0

Der var på forhånd langt op til et interessant væddeløb, da mange fine heste hinanden stævne i eftermiddagens sjette løb. I forhåndsomtalen, havde flere af dagens kuske udtrykt sig positivt om chancerne.

Det spillende publikum havde godt fat i flere af ekvipagerne, og da løbet blev igangsat, endte Stand And Deliver som spilfavorit.

Brixton tog spids, og denne blev efterfulgt, at Armani V P i ryggen og som den første i andet spor havnede Silas Ulkær. Den førende afviklede de første 500 meter i 18 tempo.

Der var flere forskydninger nede i feltet, og det betød, 0¨grady havnede som den første i andet spor. Den førende afviklede de første 1000 meter efter 1:17,4.

Brixton var fortsat førende på sidste langside, og de forventede angreb lod vente på sig. Det var Birger Jørgensen og Stand And Deliver, der blev forsøgt sig igennem tredje spor. Jeppe Juel forsøgte sig ligeledes ud i banen, og det samme gjorde Henrik Lønborg med A Delicious One.

Sidstnævnte afsluttede bedst af alle, og Henrik Lønborg kan klappe sig selv på ryggen for denne styring.

Han fik et hårdt løb sidst, og jeg vil ikke køre moralen ud af ham. Jeg var ikke sikker på, at jeg var først, men hørte godt, at jeg blev udråbt i højtaleren, fortalte Henrik Lønborg i vinderinterviewet til Racing Live.

Vi noterede også

Kasper K. Andersen kunne indlede V5 spillet ved at vinde med Tinghøj, der måtte gå store dele af løbet i udvendigt på den førende Amazing Queen. Tinghøj fik overtaget ved opløbets start og kunne vinde sæsonens anden sejr.

Jeg var vel tvunget til at køre fremad, ellers havde det været for svært at vinde. Hun gjorde en god figur i dag, fortalte Kasper K. Andersen i vinderinterviewet til Racing Live.

Chap A P vandt enkelt

Birger Jørgensen kørte til spids med en omgang tilbage, og sidenhen blev der aldrig tvivl om udfaldet. Morten Juul havde på forhånd meldt positivt ud omkring Chap A P, og den udmelding kom til at holde stik.

Han virkede stærk hele vejen i dag. Han har en god indstilling til tingene, og han er ved at blive klogere på tingene, fortalte Birger Jørgensen i vinderinterviewet, til Racing Live.

Sublim indsats af Listas Manboy

Knud Mønster kunne køre først over målstregen med spilfavoritten Listas Manboy, der kunne ramme målstregen først trods en ikke ubetydelig galop undervejs. Listas Manboy kom dog tilbage og ned af opløbet kunne denne afslutte bedst af alle. En soleklar sejr og dette dufter af mere.

Gentleman tog karrierens tiende sejr

Marc Bæk Nielsen har gjort et godt arbejde med Gentleman, som for Dennis Kristiansen sejrede i dagens syvende løb. Gentlemen måtte trave store dele af løbet som første hest i andet spor. Dennis Kristiansen trykkede sig til spids i sidste sving, og sidenhen blev det ganske enkelt.

Vinderbilleder er endnu ikke klar.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.