Chatelaine sælges

0

3 Årig Hoppe efter The Liqauator og hoppen Norita (rekord 17,5) sælges.

I hoppelinjen findes Kitiki med 28 sejre og 200.000. En hoppe, der kun har leveret topafkom og deriblandt Danmarksmesteren Weber (rekord 12,7)

Chatelaine holder i øjeblikket pause, da den har vækst problemer. Der er tale om en flot sort hoppe.

Pris: 5.000 + 1000 ved første sejr. (Ny pris)
Telefonisk henvendelse på 25 15 18 51

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.