Dubai indledte i Aalborg

0

Ole Berg Thomsen opdrættede Dubai (Great Challenger) kunne indlede dagens løbsdag i Aalborg ved at vinde 2 års løbet. Det var karrierens første sejr for den veludseende hest.

De, der var mødt frem på Derbyauktionen sidste år, kunne se, at der var stor interesse for netop Dubai, og både ind, og udenlandske trænere havde øje på Dubai.

Vores medie var også til stede og fik en kort snak med blandt andet Steen Juul, som var en af de danske trænere, som kiggede på Dubai ved DTC´s auktion. Dubai præsenterede sig selv pænt, og Stald Rita fik således hammerslag ved 75.000 kroner.

Morten Juul står for træningen og allerede inden karrierens første start udtalte han til vores medie, at han havde god tro på hesten.

I dag formåede Dubai, at vinde trods en rejse i andet spor. Dubai leverede en tiltalende indsats, hvor hesten kort før mål kunne gå forbi den længe førende Dorikan Lund (Ens Snapshot).

Dubai vandt i tiden 1:19,6/2140 m. Auto.

I vores omtale af dagen løb hentede vi en kommentar på Diamond Is Rough og denne, besatte tredjepladsen i løbet.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.