This Is It med startspor fem

0

I eftermiddag starter Panamera Racing, ejede This Is It (Revenue) på Vincennes. Et løb, man kan følge via Danskespil/Dantoto klokken ca. 14:50.

Den norskfødte hest er for tiden i træning hos Björn Goop og træneren selv sidder i sulkyen i eftermiddagens løb. Travet.dk har her til morgen fået en dugfrisk kommentar på This Is It fra Jeanette Marina Hansen.

– This Is It giver os hovedbrud. De dage, hvor det passer damen der, kan hun det hele, mens hun de dage, hvor hun ikke gider gør alt for at være på tværs.

Det er i dag voltestart, og det passer hende bedre, men der er stadig ingen garanti for, at hun samarbejder. Der er nogen fejl på hende, og formen er stadig på top, fortæller Jeanette Marina Hansen her til morgen.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.