Peter Rudbeck – Nomineringerne betyder meget for os

0

Peter Rudbeck er igen i år en af de nominerede, når der skal holdes galla i Aarhus.

Den hårdt satsende Skive amatør er nomineret i flere kategorier. Hvis man har besøgt Peter Rudbeck hjemme, så går der ikke, mange øjeblikke før man finder ud af, at disse nomineringer og kåringer er noget, der sættes stor pris på.

Travet.dk fik en kommentar fra Peter Rudbeck omkring årets nomineringer:

– Nomineringerne betyder utrolig meget for os, og selvom vi har haft det held, at det er sket før, er følelsen nøjagtig den samme, nemlig stor glæde og ydmyghed, over anerkendelsen af de resultater, som stalden har haft held til at præstere i årets løb.

Gallanomineringer og derbyvaser, det giver sug i maven, fortæller Peter Rudbeck.

Peter Rudbeck – Foto Travet.dk

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.