Nye kunder strømmer til væddeløbsbanen i Odense

0

Der må sidde nogle flovmænd rundt omkring i det danske land. Den gruppe mennesker, som helt grotesk anbefalede lukning af væddeløbsbanen i Odense. Det skete heldigvis ikke, og nu giver fynboerne svar på tiltale.

I lørdags blev baneomsætningen på den glade side af 170.000 kroner, til middagstravet i Odense. Der var dejligt  mange nye ansigter på banen, fortæller banens daglige leder Kim Nielsen.

Og i forgårs var der atter nye ansigter. 52 erhvervsfolk til netværksmøde på den kombinerede trav- og galopbane.

Fyens Væddeløbsbane har løb igen lørdag den 30. december med nyt middagstrav klokken 11.00. Næste lørdags middagstrav i Danmark er førstkommende lørdag i Århus, spændende om banen i Smilets By kan lave en såkaldt ”Fyn”.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.