Ny professionel travtræner på Fyens Væddeløbsbane

0

Pr. 1. januar har travtræner Søren Johansson indgået en samarbejdsaftale med Fyens Væddeløbsbane, der således udvider staben af travtrænere til fem.

Søren Johansson har i løbet af 2017 flyttet de fleste af sine aktiviteter til Fyn, hvor hovedparten af hans heste har været opstaldet på Stutteri Laser i Nr. Lyndelse lige uden for Odense. Dette bliver nu suppleret af en stald på Fyens Væddeløbsbane, hvor nogle af hestene i Søren Johanssons varetægt vil blive opstaldet. Søren Johansson har p.t. 30 heste i træning og flere nye heste er på vej ind.

– Vi er glade for, at Søren Johansson nu tager skridtet fuldt ud og flytter sin licens her til Fyens Væddeløbsbane. Han har jo vist fin fremgang på det seneste, og han bliver et godt supplement til den bestående trænerstab, siger bestyrelsesformand Jørn Borch.

– Med tilgangen af Søren Johansson når vi op på ca. 80 heste i professionel træning her på Fyn. Så det er af stor betydning, at vi også på dette parameter får en betragtelig fremgang, slutter Jørn Borch.

Med venlig hilsen

Fyens Væddeløbsbane A/S

Jørn Borch – bestyrelsesformandKim Nielsen – daglig leder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.